En ny vardag

Vi har kommit hem igen. Har varit hemma i Täby sedan i onsdags. Det känns skönt, även om det är en ny vardag som vi ska vänja oss vid alla tre.

Kommunen och försäkringskassan har gjort hembesök för att bedöma behovet av assistans. Vi hoppas på ett snabbt beslut så att vi snart kan anställa en personlig assistent som kan underlätta för oss och våra nära, vilka nu ställer upp otroligt mycket.

Mormor och morfar, farmor och farfar, mostrar, fastrar, morbror och vänner hjälper oss genom att leverera mat, städa, tvätta, diska, baka, fixa friggeboden så den klarar vintern, vattna blommor, klippa gräs och ta hand om Olivia. Utan våra familjer och vänner hade det inte fungerat att komma hem, men tack vare dem kan vi nu försöka forma en ny vardag. Vi är otroligt tacksamma för all hjälp!

Olivia skriker sedan ett par veckor tillbaka otröstlig många timmar om dagen, främst på eftermiddagen och kvällen. Hon får mycket extra medicin, men det hjälper inte. Då bär mamma runt på henne, sjunger, duschar henne, ligger på mattan och tittar på diskolampan. Allt för att försöka avleda. Och för att hon ska känna att hon inte är ensam. 

Vi har daglig kontakt med Olivias läkare via hemsjukvården och försöker hitta ny medicin och justera de hon redan tar för att bättre kunna hjälpa henne.

7 reaktioner på ”En ny vardag

 1. Livet känns så orättvist när en underbar liten tjej som du Olivia ska behöva lida så mycket! Vi tänker på dig och dina fina, starka föräldrar. 😘❤️

  Gilla

 2. Stora kramar till er från Millie å Isa med föräldrar❤️! Sitter just nu ett nattpass som lille-skrutt skrikit sig igenom å förstår mer än väl era känslor…
  Men som sagt iaf skönt att vara hemma ist, hoppas det ordnar sig snabbt med hjälpen!
  Kram

  Gilla

 3. Skönt att ni fått komma hem och att ni är omgivna av så omtänksamma människor.
  Vi är bara ett stenkast bort om det skulle va något.

  Gilla

 4. Åh, vilka fina bilder på er alla!!. Det måste vara skönt ändå mitt i all sorg att ni får vara hemma lite. Måtte ni få utökad assistans ganska omgående!!. Lilla fina Olivia med familj!!
  Massor av varma kramar till er!!!, tänker på er varje dag…..

  Gilla

 5. Vilken vacker blogg! Så vackra bilder och fint skrivet.
  Hon är så fin och söt er lilla Olivia, det ni går igenom är helt ofattbart svårt och orättvist.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s